Mercedes C-klass

Nya C-klass komfort på toppnivå

Nya C-klass får dig att slappna av från första stund. Det finns många innovativa komforthöjdpunkter som gör körningen avslappnad och komfortabel. Premiumkänslan är påtagligt och de större hjulen på nya C-klass framhäver den nya designen ännu mer. Det finns upp till sju olika komfortprogram som passar olika körsätt och önskemål.

Enklare och säkrare körning

Den nya högupplösta medieskärmen ger knivskap bildkvalitet och är lätt vinklad mot föraren, vilket gör den lättare att manövrera. Det gör körningen enklare och säkrare.

Bättre cupémiljö

Det går även att skapa olika doftmiljöer i cupén. Utöver det finns det möjligheter till jonisering och filtrering av utomhus – och cupéluften, vilket bidrar till bättre luftkvalitet och en behagligare miljö. Till detta läggs de fyra klimatzonerna som gör att varje passagerare kan välja temperatur och luftflöde.

Det generösa benutrymmet bak ger baksätespassagerarna ännu bättre komfort, framför allt vid längre resor.

Belysningen i cupén kan anpassas efter dina preferenser och önskemål, eller varför inte efter säsong? Det gör att din C-klass kan upplevas som som en ny bil, även efter en tid.

Enkel åtkomst till din favoritmusik

Du kan också njuta av din favoritmusik genom exempelvis Amazon Music, Spotify eller TIDAL. Genom reglagen på ratten eller på mittdisplayen är det enkelt att byta låt eller radiokanal. I vissa fall och modeller behöver ytterligare tillval göras.

Mercedes me connect gör att du via din smartphone kan hålla koll på olika funktioner i bilen.

Utrustning och motoralternativ

Det finns en rad olika utrustningsmöjligheter och motoralternativ. Några finns att beställa redan idag medans andra släpps först senare under året. Mer information om detta kan din lokala bilsäljare hjälpa dig med.

Från BilDahl

Vi ser att allt fler väljer att köra Mercedes, som tidigare kanske valt andra alternativ. Det tyder på att Mercedes har de modeller och den kvalitet samt upplevelse som dagens bilköpare efterfrågar”, säger Karl- Erik Jonsson, försäljningschef hos BilDahl.

Tycker du nya C-klass låter spännande eller som en bil för dig? Boka då en provkörning hos närmaste BilDahl-handlare.

Vi på BilDahl hjälper dig hitta dina drömmars nya C-klass!