Privatleasing av bil   den ultimata frihetskänslan.

Få saker är så förknippat med frihet som bilen, möjligheterna är enorma och resan är för många en del av målet. Att ha bil ska vara roligt, bekymmersfritt och enkelt. Och det enklaste sättet är att leasa en bil.

När du väljer att leasa en bil väljer du frihet och ett enklare liv med bil. Till skillnad från när du köper ett fordon betalar du ingen kontantinsats och belastar inte ditt sparkapital eller ditt kreditutrymme hos banken. Avtalets längd kan vara 12, 24 eller 36 månader och sen har du friheten att, om du vill, välja en ny bil beroende på vad du då har för behov och önskemål. Någon oro för värdeminskning är heller inget du behöver känna.
Enkelt, eller hur?

Privatleasing –  den ultimata frihetskänslan.

Fördelarna med att leasa i stället för att äga en bil är flera. Men friheten att problemfritt få köra en helt ny bil med fulla garantier där servicen ingår till en låg månadskostnad är en kanske den största. Det här får du när du leasar en bil från Bildahl:

Du får en ny bil med full garanti till en månadskostnad som passar just dig.
Ingen kontantinsats som du annars betalar vid normal finansiering.
Inget krångel. Service ingår under leasingperioden.
Du betalar en fast månadshyra*

*Du betalar en månadshyra som beror på vilken bilmodell du valt, eventuell extrautrustning och hur många mil du vill köra. Det som kan påverka din månadskostnad är eventuella ränteförändringar och om du kör fler mil än avtalat.

Erbjudande Privatleasing

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Med ett stort sortiment av diesel-, bensin eller laddbara modeller från Mercedes, Nissan och Citroën kan det ibland vara svårt att bestämma sig.

Då finns våra rådgivare här från första kontakten via dagen du rullar härifrån i din nya bil och fram till det är dags lämna igen den. En resa med våra bilar ska vara en enkel resa – fri från problem och full av frihet.

Vi finns i Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik. Boka ett möte med våra bilrådgivare finns här för att hjälpa dig med ditt beslut.