Vinterutrusta bilen

BilDahl säljer tillbehör till bilen som gör den mer komplett och användbar. Genom att köpa rätt tillbehör kommer bilen att kunna användas fullt ut både sommar och vinter.

Just nu har vi 10% rabatt på vinterutrustning och montering.
Erbjudandet gäller till den 31 december 2021.

Vi säljer produkter till bilen från välkända tillverkare som håller högsta kvalitet. Livet med bilen ska vara så enkelt och funktionellt som möjligt. I sortimentet finns takboxar i flera olika storlekar, originalfälgar, motorvärmare och mycket annat. Allt för att ditt billiv ska fungera fullt ut till varje äventyr som du vill ge dig ut på, men också i vardagen.
På BilDahl har vi lång erfarenhet inom området och är mer än gärna behjälplig att rekommendera rätt tillbehör till din bil.

Oavsett om familjen ska bila i Europa eller kompisgänget åka till fjällen kan det finnas behov av extra lastutrymme. Takräcken fungerar bra till skidor och cykelhållare bak på bilen gör att alla kan få med sin cykel. Åk säkert efter vägarna med kompletta hjul med däck och fälg av hög kvalitet. Vid körning i mörker är det bra med extraljus som skapar en bred ljusbild.

Utrusta bilen ordentligt och få en trevligare körupplevelse. Det finns mycket att välja på i många olika modeller och storlekar.

Upptäck BilDahls breda sortiment och uppgradera din bil redan idag!

Just nu 10% rabatt på nedanstående utrustning

Takboxar från Calix och Thule

En takbox gör det möjligt att få med mycket packning utan att det kräver utrymme från bilens insida. BilDahl säljer takboxar från tillverkarna Calix och Thule. Båda tillverkarna står för kvalitetsprodukter som kan användas under lång tid. Takboxar monteras på takräcken och finns i flera storlekar. Många av takboxarna är aerodynamiskt utformade och tar då mindre vind vilket leder till minskat ljud invändigt i bilen.

Många takboxar är öppningsbara från båda sidor och går även att låsa. Dessa egenskaper gör det enkelt att lasta i och ur samtidigt som det bidrar till ökad säkerhet. Här finns det takboxar i alla storlekar, hitta rätt modell för din bil.

Takräcken från Thule

Takräcken eller takhållare som de ofta kallas för monteras på bilens tak. De kan användas ensamma till att säkra all typ av last. Skidor, kanot och annat är vanligt bland personer med en aktiv livsstil. Vid användning av takbox används takräcken för att fästa den på ett säkert sätt.

Tillverkaren Thule har ett brett utbud av takräcken. Det går att montera takräcke på alla bilar, det viktiga är att hitta en storlek som passar bilen. Att använda takräcken skapar en känsla av frihet och öppnar upp för en friare livsstil. Snabbt och enkelt är det möjligt att fästa och frakta saker på bilens tak.

Vision X, Lightforce och Lazer extraljus

Körning i mörker kan vara ansträngande och kräver extra uppmärksamhet. Extraljus skapar både en bredare och längre ljusbild. Det blir lättare att upptäcka gångtrafikanter eller vilda djur som bestämmer sig för att plötsligt korsa vägen. Vision X, Lightforce och Lazer extraljus kommer från välkända tillverkare och kommer att fungera under många timmar efter vägen.

Förse din bil med enbart det bästa. Kvalitetsprodukter som kommer att göra din tid med bilen lite ljusare och lite bättre. Extraljus monteras vanligtvis i fronten på bilen. Se vägen framför dig riktigt tydligt genom att använda riktigt bra och effektiv belysning.

Motorvärmare och dieselvärmare från Calix

Installera en motorvärmare eller dieselvärmare från Calix. En motorvärmare kan installeras på både bensin- och dieselbilar. Det är skonsamt för motorn och bilen behöver inte utsättas för kallstarter under vinterhalvåret. Dieselvärmare kan användas till dieselvärmare och många kan ställas in att vara tidsstyrda. Då är både motor och insidan av bilen behagligt uppvärmda när det är dags att åka.

Calix har lång erfarenhet av att tillverka kvalitetsprodukter till bilar. Upplev en ökad komfort och njut av att sätta dig i en varm bil. Det finns flera typer av motor- och dieselvärmare från Calix i sortimentet hos BilDahl.